Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

неделя, 22 юни 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/587.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Испания - Италия Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/557.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.


В последния четвъртфинал, един срещу друг се изправят Испания, и настоящия световен шампион Италия.Не мога да разбера само защо всички прогнозират победа за символичните домакини.За мен това е троен мач в който всичко може да се случи.Нека да погледнем Германия.В групите посредствено представяне, което не предвещаваше нищо, всички се хвълиха са Португалия и какво стана... Нека вземем вчерашната среща.След едно невероятно представяне в груповата фаза, Холандия изглеждаше сигурен победител, за другите, но не и за Русия.Те се бориха като истински шампиони и победиха.Италия, за малко да изпусне влака за четвъртфинала,след загубата от лалетата, и рания с Румъния, но с малко късмет, те се класираха.Испания, пък показаха една прекрасна игра, в групите, и точно заради това самочувствие на победители, смятам че довечера ще се издънят.Не прогнозирам знак в редовното време, но ви предлагам да пуснете фишче, че Италия ще продължи.
ПРОГНОЗА : Италия да продължи!
Сигурност : 7/10
РЕЗУЛТАТ : (След дузпи) - Испания 4 : 2 Италия
Статус : НЕ ПЕЧЕЛИ!

Няма коментари:

Резултати на живо :