Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

петък, 20 юни 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/353.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Ст Патрикс - Брей Уондърс Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/356.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.

В мач от Висшата лига на Ирландия един срещу друг излизат отборите на Ст Патрикс и Брей Уондърс. Отбора на домакините не се представя убедително напоследак и заслужено изгуби лидерската позиция във временното класиране на, която в момента се намира тима на Бохемианс. Тима на гостите от Брей се намира в средата на таблицата до този момент като заема спокойната шеста позиция. Отбора на гостите играе на приливи и отливи , като все пак е близо до опенентите си които се намират не пета и четвърта позиция. От друга страна пък домакините днес ще гонят задалжителна победа тъй като трябва да скасят дистанцията с лидера Бохемианс ако искат да имат по-големи шансове за титлата. Като вземем в предвид и последните девет мача, които са изиграли тези отбори по между си Ст Патрикс има почти 100%-това успеваемост, като отбора е записал 8 победи и едва едно равенство срещу тима на Брей Уондърс. Поради всички тези факти мисля, че отбора на Брей няма да може да се противопостави на силния тим на Ст Патрикс и затова спокойно можем да се доверим на домакинската победа в този мач
ПРОГНОЗА : 1
РЕЗУЛТАТ : Ст. Патрикс 1 : 1 Брей Уондърс
Статус : НЕ ПЕЧЕЛИ!

Няма коментари:

Резултати на живо :