Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

четвъртък, 19 юни 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/398.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Купс Куопио - Коо Ти Пи Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/396.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.

Отборите на Купс Куопио и Коо Ти Пи излизат един срещу друг в мач от 1/16 финалите за купата на Финландия. И двата тима се састезават във Висшата лига на страната, като Купс Куопио се завърна този сезон тъй като миналия сезон отбора се подвизаваше в първа дивизия. Двата отбора се намират в доста слаба форма като заемат дъното на таблицата съответно домакините заемат предпоследното 13-то място а Коо Ти Пи последното 14-то място. Наскоро и двата тима имаха възможноста да се изправят един срещу друг това стана на 15 май тази година , като Домакина Купс успя да измъкне победата с 2:0. Като цяло в двобоите помежду им днескащния домакин има предимство , като от шест мача Коо Ти Пи са регистрирали едва една победа и едно равенство а всичко друго е победи за Купс. Това е мач за купата на страната и не зависи на кое място си във временното класиране или пък от кой ешалон си но въпреки това аз ще прогнозирам победа за домакините, която би повдигнала тяхното самочувствие.
ПРОГНОЗА : 1
РЕЗУЛТАТ : Купс 2 : 1 Коо Ти Пи
Статус : ПЕЧЕЛИ!

Няма коментари:

Резултати на живо :