Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

сряда, 18 юни 2008 г.

The image “http://www.winner.bg/img/team_logos/563.gif” cannot be displayed, because it contains errors. Гърция - Испания The image “http://www.winner.bg/img/team_logos/587.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
В последния ден от груповата фаза един срещу друг се изправят отборите на Гърция и Испания . "Ла Фурия" вече си осигури 1-вото място в групата и мач срещу Италия на 1/4 финал.Гърция отпадна от Евро 2008 и сега ще играе за чест и слава. Испанците са в отлична форма и днес ще грабнат и 3-тата си победа в групите.Гърция показва слаба игра и е без отбелязан гол , докато испанските нападатели Давид Виля и Фернандо Торес се стремят към почитното звание "Голмайстор на първенството". Предвид обстоятелствата за предстоящия мач със "Скуадра Адзура" , много от титулярите на Испания ще починат , но въпреки това залагам на победа за тях.

ПРОГНОЗА : 2
РЕЗУЛТАТ : Гърция 1:2 Испания
Статус :
ПЕЧЕЛИ

Няма коментари:

Резултати на живо :