Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

вторник, 17 юни 2008 г.

Изображението „http://tbn0.google.com/images?q=tbn:DUJyX_vQ7MRpCM:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/Flag_of_Uruguay.svg/250px-Flag_of_Uruguay.svg.png“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Уругвай - Перу Изображението „http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Ls3qhnkgpjkaQM:http://k43.pbase.com/o6/25/725325/1/70272375.VD3pbiWx.peru.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.

В мач от Световните квалификациии ЮАР 2010 зона Конмебол един срещу друг се изправят националите на Уругвай и Перу. Днескащните домакини се представят доста слабо напоследак , като в последните си десет мача те са записали едва две победи. Гостите от Перу също не са толкова убедителни , като също са записали едва две победи в последните си десет мача. Според тези показатели мачът между Уругвай и Перу ще бъде изклучително равностоен от друга страна пък очакванията на букмейкърите са за победа на домакините. Но и като вземем в предвид и последния мач , който е изигран помежду им и е заваршил с убедителна победа на Перу с резултат 3:0 и то като гост не мисля, че трябва да се доверяваме на знаците 1,х,2 тъй като мача е доста непредвидим. Затова моята е за над 2,5 гола тъй като почти всеки мач , който играят не само по между си но и изобщо почти винаги се превръща в зрелище и то доста резултатно. Успех :)
ПРОГНОЗА : НАД 2.5
РЕЗУЛТАТ : Уругвай 6:0 Перу
Статус :
ПЕЧЕЛИ

Няма коментари:

Резултати на живо :