Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

понеделник, 23 юни 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/369.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Йоргрите - Бромапойкарна Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/442.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.

В мач от 12-тия кръг на шведския Суперетан отбора на домакините от Йоргрите приема гостуващия тим на Бромапойкарна. Домакините се намират на пета позиция във временното класиране като са само на две точки от лидера Асириска тъй, като отборите от 1-во до 4-то място до този момент имат еднакъв точков актив. Тимът на гостите се намират точно на една позиция зад днескащния си съперник и се представя сравнително добре във своите визити като в последните си четири мача далеч от дома няма загуба като е записал две равенства и две победи. Отборът на Йоргрите също се представя убедително като домакин, като в последните си три срещи на свой терен печели неизменно всички точки. Също трябва да отбележим, че домакините днес ще излязат с по-голямо самочувствие и мотивация не само поради причината, че ще играят на собствен терен но и поради възможнота при една евентуална победа днес да оглавят класирането. А и освен това тимът на гостите от Бромапойкарна все някога трябва да прекасне добрата си серия на чужд терен а каква по добра възможност от това да се срещне със силно представящия се отбор на Йоргрите. Затова моята прогноза е домакинска победа.
ПРОГНОЗА : 1
РЕЗУЛТАТ : Йоргрите 5:0 Бромапойкарна
Статус :
ПЕЧЕЛИ

Няма коментари:

Резултати на живо :