Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

събота, 14 юни 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/583.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Швеция - Испания Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/587.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.


След толкова изненади на това "Европейско първенство", аз се учудвам дали можем да бъдем сигурни, за който и да е мач как ще завърши.Да започнем с победата на Хърватска над Германия,през 2-те безапелационни победи на Холандия над Италия и Франция, и още, и още...В днескашната битка и двата отбора след първия изигран мач, имат по 3 точки, като испанците са първи, заради по-добра голова разлика.В битката с Русия, звездата на Валенсия - Давид Виля отбеляза 3 гола, с което той затвърди, че ще се бори за спечелването на приза голмайстор на турнира, и смятам, че днес ще се опита да отбележи гол, тъй като преди два дена Лукас Подолски от Германия, вкара , и двамата станаха с равен актив.Но да погледнем отбора на Швеция.Те не показаха кой знае каква игра, но вкараха 2 бързи гола,и Гърция се предадоха.Символичните домакини, довечера, не са никак слаб отбор, така че не бива ни най-малко да бъдат подценявани, но пък все пак , не залагам на знак, защото Испания си е един от най-добрите отбори, и никой не може да го оспори...
ПРОГНОЗА : ПОД 2.5!Сигурност 5.5/10
РЕЗУЛТАТ : Швеция 1 : 2 Испания
Статус : НЕ ПЕЧЕЛИ!
К О М Е Н Т А Р : Е явно каръка, здраво ме е налегнал... след гол в 92 мин. на Давид Виля, испанците спечелиха и стигнаха до оувъра( и победата ).Дали това се дължи на късмет или пък не не знам...Така като гледам последните ми прогнози, при следващите може да прогнозирате обратното на мен, пък току виж ви дошъл късмета :)

Няма коментари:

Резултати на живо :