Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

четвъртък, 12 юни 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/577.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Хърватия - Германия Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/570.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.


Големите битки в групите, започнаха.При победа на който и да е от днескашните отбори, това напрактика за него ще означава, че се класира в следващата фаза на турнира.В първата среща на немците, Лукас Подолски показа своята класа и отбеляза 2 гола, с което донесе победада на своите сънародници.Хърватия пък, отбелязаха ранен гол, срещу домакина Австрия, и до края на мача просто се бранеха да не допуснат попадение.Ако този мач, се бе играл преди години, можеби 95 от 100, щяха да кажат ще гостите ще спечелят.Да, но в момента не е точно така... символочните домакини, затвърдиха своето статукво, след като победиха Англия, в квалификацийте, и по този начин спряха техния път към Европа.Въпреки това смятам, че по-мотивираният отбор днес, ще бъдат Германците, и прогнозирам победа за тях, но не изключвам и равния.
ПРОГНОЗА 2!Сигурност 6/10
РЕЗУЛТАТ : Хърватия 2 : 1 Германия
Статус : НЕ ПЕЧЕЛИ!

Няма коментари:

Резултати на живо :