Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

понеделник, 9 юни 2008 г.

Изображението „http://tbn0.google.com/images?q=tbn:8_WTuLDN3iMPoM:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Flag_of_the_United_States.svg/125px-Flag_of_the_United_States.svg.png“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. САЩ - Аржентина Изображението „http://tbn0.google.com/images?q=tbn:wLEDzA8bvDdxUM:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1a/Flag_of_Argentina.svg/125px-Flag_of_Argentina.svg.png“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.

В приятелски мач един срещу друг излизат националите на САЩ и Аржентина. Мисля, че няма нужда да уточнявам кой е по-класният отбор а това именно е тимът на Аржентина. В последните си мачове аржентинците мачкат всичко живо наред, като в последните си пет домакинства печелят безопелационно с голова разлика 17:0 а в подледните си пет гостувания са записали четири победи и едно поражение. Играчите на САЩ разбираемо записват колебливи игри като в последните си десет мача са регистрирали пет победи четири загуби и един равен мач. Като вземем в предвид и последния мач, който днескащните саперници изиграха помежду си а именно той завърши с победа за Аржентина с резултат 4:1. Моята прогноза е лесна и резултатна победа за Аржентина.
ПРОГНОЗА : 2
РЕЗУЛТАТ : САЩ 0 : 0 Аржентина
Статус : НЕ ПЕЧЕЛИ!

Няма коментари:

Резултати на живо :