Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

понеделник, 2 юни 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/1073.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Пансерайкос - Агротикос Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/1060.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.


След лоша серия от непознати срещи, се надявам с тази да разбия каръка.Да започнем с това, че днескашните домакини, са вече шампион във втора лига на Гърция.След доста силен сезон, те ще играят при грандовете до година.На практика, както и да завърши днескашната среща, и двата тима,ще си заемат съответно 1 и 8 място в класирането, тъй като това е последната среща от шампионата.Все пак да разгледаме фактите.От общо 3 срещи по между си, 2 са завършвали с победа за Пансерайкос, и 1 равен.От последните 3 мача като гост Агротикос има 3 загуби, а домакините в последните 3 срещи на собствен терен 3 победи.Смятам, че в този мач знака е ясен, и дано днес каръка ме напусне. :)
ПРОГНОЗА 1!Сигурност 8.5/10
РЕЗУЛТАТ: Пансерайкос 2:1 Агротикос
Статус :
ПЕЧЕЛИ

Няма коментари:

Резултати на живо :