Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

четвъртък, 22 май 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/140.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Абърдийн - Рейнджърс Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/137.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.


В последния кръг от шотланската "Висша лига" един срешу друг излизат Абърдийн и Рейнджърс.За гостите този мач е може би на живот и смърт.Те са с равни точки с лидера Селтик, и само заради 4 гола по-малко заемат 2-рата позиция.В преките двубои между двата съперника,сините имат доста по-голяма преднина.Днес футболистите от Глазгоу ще търсят доста резултатна победа, въпреки че шанска да я постигнат е много малък,все пак смятам, че 3-те точки за тях са неизменни.Абърдийн са 6, като вече са си осигурили участите в елита и догодина, за това нямат голям мотив за игра.
ПРОГНОЗА : 2!Сигурност 9/10
Допълнителна прогноза : НАД 2.5
РЕЗУЛТАТ : Абърдийн 2 : 0 Рейнджърс
Статус : НЕ ПЕЧЕЛИ!

Няма коментари:

Резултати на живо :