Гласувайте за нас

PrognoziteBG.blogspot.com

PrognoziteBG.blogspot.com - Истинските прогнози...

Драги почитатели на спортните залози, искаме да ви благодарим, че продължавате да посещавате нашето скромно местенце където споделяме своите прогнози, с което се опитваме да помогнем и на вас да спечелите, за това ви молим да ни подкрепите в класацията на BGTOP.NET на всеки 24 часа, и по този начин да продължим да се развиваме и да ви радваме с безпогрешни предвиждания.

ГЛАСУВАЙТЕ В BGTOP.NET

сряда, 28 май 2008 г.

Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/580.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки. Русия - Сърбия Изображението „http://www.winner.bg/img/team_logos/547.gif“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.

В приятелски мач един сре6ту друг излизат националите на Русия и Сърбия. Отборът на руснаците е с класа над днескащния си съперник. Те успяха да се класират за Европейското първенство което ще започне на 07.06.08. Те успяха да изместят Англия от финалите в Австрия и Швейцария а товагожори много. Не мисля, че сърбите имат нужните играчи за да се противопоставят на Русия. А и като вземем в предвид самочувствието което Русия натрупа в последната една година моята прогноза е победа за домакините.
ПРОГНОЗА :1
РЕЗУЛТАТ: Русия 2:1 Сърбия
Статус:
ПЕЧЕЛИ

Няма коментари:

Резултати на живо :